VIP Wellness penthouse

701 header

VIP Wellness Penthouse

Luxe, wellness, zicht in CORNR stijl!

Adembenemend uitzicht

De VIP Wellness Penthouse van The CORNR Hotel staat volledig in het teken van stijl en verfijning. Het kamer is afgewerkt in marmer en er ligt een parketvloer voor een warm en tijdloos gevoel. De luxe interieurdecoratie maakt de kamer helemaal af. Bovendien ligt deze penthouse op de zevende verdieping. Vanop het ruime terras geniet je dan ook van een uniek uitzicht op Nieuwpoort en haar omgeving.

701 uitzicht

Privé Wellness

Het VIP-gehalte van onze penthouse vertaalt zich ook in een hele reeks luxe faciliteiten. Zo kan je genieten van je privé wellnessruimte met jacuzzi, stoomcabine, Finse infraroodsauna en jungle regendouche. Als kers op de taart liggen ook alle nodige high-end cosmetica- en verzorgingsproducten voor je klaar.
Naast dit wellnessgedeelte omvat de penthouse ook een grote inloopdressing met een grote spiegel zodat je zeker bent van de perfecte look voor een avondje uit.

701 hammam

Kom helemaal in vakantiesfeer dankzij onze CORNR-playlist of je eigen favoriete muziek die door de BOSE-muziekinstallatie klinkt. De speakers zijn in de hele ruimte geïnstalleerd zodat je overal kan genieten van je favoriete muziek, of je nu in bed, in het salon, of in de jacuzzi ligt.

Slapen doe je op de extra grote boxspring met luxe matras. Liever eerst nog een serietje streamen? Dankzij de 65” flatscreen-tv die je kan koppelen aan de muziekinstallatie creëer je in een oogwenk een waar cinemagevoel.

Ten slotte staat onze roomservice op elk moment van de dag voor je klaar zodat je van een hapje en drankje kan genieten in de rust van je eigen kamer.