BAR 1,0

Van ontbijt tot slaapmutsje

Culinair genieten op elk moment van de dag

Ontbijt

Ontbijt

Start je dag met een heerlijk uitgebreid ontbijt

Lunch/Diner

Nobla restaurant heeft zijn deuren geopend!

Bar

Aan het einde van de dag nog even napraten bij een sprankelend slaapmutsje.

Ontbijtbuffet

Tussen 7u30 en 10u30 ‘s ochtends staat er een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet op je te wachten. Dagvers brood, een ruim assortiment kazen en charcuterie, vers fruit, warme gerechten granola en zelfs verse pannenkoeken! Heb je een bepaalde allergie? Dan zorgen wij bovendien voor smakelijke alternatieven. Geef ons gewoon een seintje via receptie@cornrhotel.be en alles wordt voor je geregeld.
Ben je geen gast van ons hotel maar wil je toch ook genieten van al dat lekkers? Laat het ons de dag voordien tegen uiterlijk 17u weten en voor € 27,5 pp reserveren we je plekje.

Nieuw restaurant in The CORNR!

Nobla Restaurant

Vanaf juli 2023 kan u terecht in het Nobla restaurant gelegen in The CORNR Hotel 4*.

Sausritueel

The CORNR Bar

Wil je tijdens de dag even uitblazen of ‘s avonds je dag gezellig afsluiten? Kom dan in The CORNR Bar genieten van een lekker kopje koffie, een sprankelijk aperitiefje of een heerlijke lichte lunch. De bar is elke dag open van 12u tot 23u.

BAR1

Belgo restaurant

Als gast kan u altijd terecht in ons zusterrestaurant, het Belgo Restaurant gelegen op de zeedijk van Nieuwpoort (500m van The CORNR Hotel). Vraag gerust onze receptie om voor u een reservatie te maken!

Belgo